• Polijst Pad 80mm Soft (Zwart-Glad)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.

Maat: 80mm

Kleur: Zwart

Compound: Soft (zacht)


Algemene werkwijze:

(werkwijze is afhankelijk van het merk polijst-pasta's)

1. Oppervlakte schoonmaken (wassen)

2. Gebruik een polijstpasta (korrel 3000, 5000 of 9000 voor herstel krassen, spuitnevel, lakdruppels, vlekken en swirls)

3. Gebruik lage toeren en ga zigzag over de te behandelen oppervlakte (met hoge toeren kan de lak verbranden)

4. Altijd na-polijsten met een polijstpasta korrel 12000 of een poetsmiddel (voor het verwijderen van evt polijstbanen en een egaal resultaat)

5. Breng altijd een beschermlaag aan dmv. een 100% pure wax, een poetsmiddel of een coating

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Polijst Pad 80mm Soft (Zwart-Glad)

  • € 3,00

  • Excl. BTW: € 2,48

Gerelateerde producten

Polijst Pad 80mm Hard (Wit-Structuur)

Polijst Pad 80mm Hard (Wit-Structuur)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.Maat: 80mmKleur: WitCompound: HardAlgemene werkwijze:(werkwijze is afhankelijk van het merk polijst-pa..

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Polijst Pad 125mm Hard (Oranje-Wafel)

Polijst Pad 125mm Hard (Oranje-Wafel)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.Maat: 125mmKleur: OranjeCompound: HardAlgemene werkwijze:(werkwijze is afhankelijk van het merk polijs..

€ 5,00 Excl. BTW: € 4,13

Polijst vacht 80mm

Polijst vacht 80mm

Polijstvacht (schotel) 80mm. Perfect lamswol voor hoge glans. Inzetbaar voor minimale agressiviteit...

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Polijst Pad 80mm Hard (Oranje-Structuur)

Polijst Pad 80mm Hard (Oranje-Structuur)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.Maat: 80mmKleur: OranjeCompound: HardAlgemene werkwijze:(werkwijze is afhankelijk van het merk polijst..

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Polijst Pad 80mm Soft (Zwart-Wafel)

Polijst Pad 80mm Soft (Zwart-Wafel)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.Maat: 80mmKleur: ZwartCompound: SoftAlgemene werkwijze:(werkwijze is afhankelijk van het merk polijst-pasta..

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Boormachine Adaptor M14

Boormachine Adaptor M14

Een universele boormachine adaptor met schroefdraad M14. Geschikt voor alle polijstsponshouders met schroefdraad M14...

€ 5,50 Excl. BTW: € 4,55

Polijst Pad 80mm Soft (Blauw-Structuur)

Polijst Pad 80mm Soft (Blauw-Structuur)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.Maat: 80mmKleur: BlauwCompound: Zacht (soft)Algemene werkwijze:(werkwijze is afhankelijk van het merk ..

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Polijst Pad 80mm Medium-Hard (Blauw-Wafel)

Polijst Pad 80mm Medium-Hard (Blauw-Wafel)

De Cutting Pad is een foampad met een hoge dichtheid die ideaal is om krassen en beschadigingen te verwijderen van lakken. De foampad zorgt voor een lichte cutting. Als je de pad gebruikt met zwaardere compounds (polijstmiddel) zal het diepere krassen en swirls verwijderen zonder of met een lichte waas. Het is een allround pad die zal werken met de meeste medium krassen en swirls.Maat: 80mmKleur: BlauwCompound: Medium-HardAlgemene werkwijze:(werkwijze is afhankelijk van het merk polijst-pasta's)..

€ 3,00 Excl. BTW: € 2,48

Tags: Polijsten, Poetsen, Zwart, Glad, Poets, Krassen, Anti-kras, 80mm, Machinaal, Pad, Soft, Zacht