Sieraad Informatie

Bij BlingDing hebben wij een ruim assortiment sieraden. Gouden, Zilveren, Leren of Suede Kettingen met of zonder hanger. Maar ook Oorsieraden, Kronen (Crowns), Tiara's, Brooches, Ringen, Armbanden en Chokers.

Onze sieraden zijn gemaakt van Stainless steel of allergievrije materialen. De sieraden zijn afgewerkt met Gold-plated, 18k Gold-plated, Silver-plated of 925 Sterling Silver-plated.

Karaat, gehalte & Keurmerk stempels

* 24 Karaat Goud : 1000 (puur goud)

* 22 Karaat Goud : 916

* 18 Karaat Goud : 750

* 14 Karaat Goud : 585

* 1e gehalte Zilver : 925 (Sterling)

* 2e gehalte Zilver : 835


Ringen

* Bij elk artikel wordt in de beschrijving alle benodigde informatie beschreven.

* Meet je ring maat in de zomer. In de zomer zijn je vingers dikker dan in de winter.

* Een te grote ring is makkelijk te verkleinen met een ringspiraal of ringverkleiner.

* 1 inch = 2,54 cm (25,4mm)Mood-Ringen (stemmings ringen)

Met onze stemming ring of mood ring kan je zien hoe je stemming zal zijn op de dag. Kleuren zijn heel belangrijk in ons leven. Het beïnvloedt onze stemmingen en geeft ons bijvoorbeeld informatie. Kleuren staan ook symbool voor zaken als gevaar, rouw, rijkdom, macht, liefde, onschuld en ga zo maar door.

De stemming ringen zijn meer kleine warmtemeters aan je vinger. Ze werken door de hitte van uw vinger te gebruiken om van kleur te veranderen. Er zijn vloeibare kristallen in de ringen die van kleur veranderen wanneer je lichaamstemperatuur stijgt of daalt.

Buiten tijdens de winter maanden zullen ze wellicht niet zo goed werken omdat de omgeving en je vingers daarvoor te koud zijn. De kristallen beginnen op een temperatuur van ongeveer 28°C te bewegen.


Kleur betekenis van onze Mood Rings (stemmings ringen)