Caravans&Campers

Ook voor onderhoud aan uw Caravan en Camper bent u bij de Poetsspecialist aan het juiste adres.

De Poetsspecialist komt bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie, om uw caravan of camper te behandelen. De Poetsspecialist heeft alle mogelijkheden voor het interieur en exterieur om deze te reinigen en te beschermen. Alle mogelijkheden worden afgestemd op uw wensen of budget. U weet vantevoren waar u aan toe bent. In de meeste gevallen is het prettig dat de Poetsspecialist vantevoren een keer langs komt om het te behandelen project te bekijken en met u alle mogelijkheden te bespreken.

De Poetsspecialist is wel afhankelijk van een water en stroom punt op de behandellocatie. De Poetsspecialist kan zelf ±50 meter overbruggen met waterslangen en stroomkabels. En indien de werkzaamheden buiten plaats vind, dan ben ik weersafhankelijk. Ook moet de ondergrond stabiel genoeg zijn om mijn ladder rondom te kunnen neerzetten.

De Poetsspecialist rekent € 20,00 per meter (incl.21%btw en excl.voorrijkosten)


Rekenvoorbeeld

* Lengte caravan zonder dissel 4,9 meter x € 20,00 = € 98,00

* Lengte caravan zonder dissel: 6,2 meter x € 20,00 = € 124,00


Heeft u specifieke wensen of vragen, neem dan per mail contact op info@depoetsspecialist.nl of via het Contact formulier.


Wat zijn de mogelijkheden:

* Voor het exterieur: Wassen, Drogen, Waxen (100% PTFE Teflon bescherming), Poetsen, Banden & Velgen en Ramen (specifieke wensen bespreken is mogelijk)

* Voor het interieur: Algemene Reiniging, Stofzuigen, Dash-freshen (al het rubber, kunststof en houtafwerking), Bekleding reiniging, Leer behandeling en Ramen (specifieke wensen bespreken is altijd mogelijk)

* Bij een camper heb ik behandel mogelijkheden voor de voorcabine en dashboard.

Wat is NIET mogelijk:

* Het dak machinaal poetsen of polijsten, dus wel wassen en waxen!

* De badkamer en de keuken (een uitzondering is mogelijk)

* De binnenkant van kastjes (een uitzondering is mogelijk)

* Gordijnen en vitrage kunnen niet worden gewassen of gereinigd (u kunt dit zelf met een wasmachine wassen)


Het interieur schoonmaken is eigenlijk de taak van de eigenaar, het interieur is als het ware uw slaapkamer. Dat is een reden, waarom ik niet alles kan of wil doen. Bent u niet in staat dit te doen, dan wil ik uiteraard een uitzondering maken, dit wordt dan vantevoren besproken.