Informatie Caravans, Campers, Bedrijfsbussen en Paardentrailers

Ook voor onderhoud aan uw Caravan, Camper, Bedrijfsbus(sen) en Paardentrailers bent u bij de Poetsspecialist aan het juiste adres.

De Poetsspecialist komt bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie, om uw voertuig te behandelen. De Poetsspecialist heeft alle mogelijkheden voor het interieur en exterieur om deze te reinigen en te beschermen. Alle mogelijkheden worden afgestemd op uw wensen of budget. U weet vantevoren waar u aan toe bent. In de meeste gevallen is het prettig dat de Poetsspecialist vantevoren een keer langs komt om het te behandelen project te bekijken en met u alle mogelijkheden te bespreken.

De Poetsspecialist is wel afhankelijk van een water en stroom punt op de behandellocatie. De Poetsspecialist kan zelf ±40 meter overbruggen met waterslangen en stroomkabels. En indien de werkzaamheden buiten plaats vind, dan ben ik weersafhankelijk. Ook moet de ondergrond stabiel genoeg zijn om mijn ladder rondom te kunnen neerzetten.

* Exterieur Caravan, Camper of Bedrijfsbus € 37,50 per meter (incl.21%btw en excl.voorrijkosten)

* Exterieur Paardentrailer € 37,50 per meter (incl.21%btw en excl.voorrijkosten)


* Interieur Camper of Bedrijfsbus (voorcabine) € 50,00 (incl.21%btw en excl.voorrijkosten)

* Interieur Paardentrailer € 50,00 (alleen reiniging)(incl.21%btw en excl.voorrijkosten)


Rekenvoorbeeld

* Lengte caravan zonder dissel 4,9 meter x € 37,50 = € 183,75

* Lengte caravan zonder dissel: 6,2 meter x € 37,50 = € 232,50

* Lengte camper: 5,8 meter x € 37,50 = € 217,50

* Lengte bedrijfsbus: 5,2 meter x € 37,50 = € 195,00

* Lengte paardentrailer zonder dissel 4,5 meter x € 37,50 = € 168,75


Heeft u vragen of specifieke wensen, neem dan per mail contact op info@depoetsspecialist.nl of via het Contact formulier.


Wat zijn de mogelijkheden:

* Voor het exterieur: Reiniging/Wassen, Drogen, Waxen (100% PTFE Teflon bescherming), Poetsen, Polijsten, Banden & Velgen en Ramen (specifieke wensen bespreken is mogelijk)

* Voor het interieur: Algemene Reiniging, Stofzuigen, Dash-freshen (al het rubber, kunststof en houtafwerking), Bekleding reiniging, Leer behandeling en Ramen (specifieke wensen bespreken is altijd mogelijk)

* Bij een camper en bedrijfsbus heb ik behandel mogelijkheden voor de voorcabine en dashboard.

* De meeste paardentrailers zijn gemaakt van polyester/kunststof, een wax behandeling heeft hierop geen zin (uit ervaring). De behandeling bestaat uit reiniging/wassen, dan drogen, daarna vinyl behandeling.


Wat is NIET mogelijk:

* Het dak machinaal poetsen of polijsten van Caravans, Campers en Bedrijfsbussen, wel wassen en waxen!

* Een wax, poets of polijst behandeling voor paardentrailers, wel een vinyl behandeling!

* De badkamer en de keuken (een uitzondering is mogelijk)

* De binnenkant van kastjes (een uitzondering is mogelijk)

* Gordijnen en vitrage kunnen niet worden gewassen of gereinigd (u kunt dit in de meeste gevallen zelf met een wasmachine wassen)


Het interieur schoonmaken is eigenlijk de taak van de eigenaar, het interieur is als het ware uw slaapkamer. Dat is een reden, waarom ik niet alles kan of wil doen. Bent u niet in staat dit te doen, dan wil ik uiteraard een uitzondering maken, dit wordt dan vantevoren besproken.