Informatie Mobiel Auto Poetsen

Behandellocatie

* Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service.

* Ik werk vanuit mijn bedrijfswagen, mijn bedrijfswagen moet in de buurt kunnen staan van het te behandelen voertuig.

* De behandellocatie moet binnen Nederland zijn, ik werk niet over de grens.

* U moet op de hoogte zijn of er wel of niet een auto gewassen mag worden in de straat, deze belangrijke informatie wil ik graag vantevoren weten. Boetes zijn voor de klant.

* Indien de werkzaamheden buiten plaats vinden, dan ben ik weersafhankelijk. Een overkapping of binnenlocatie kan in sommige gevallen voldoende zijn.

* Bij grote voertuigen waar ik een ladder bij nodig heb, dan moet de ondergrond stabiel genoeg zijn om mijn ladder rondom te kunnen neerzetten. Ik heb zelf 2 ladders.

* Voor het reinigen van de motorruimte moet een speciale vuilwater opvang aanwezig zijn! Boetes zijn voor de klant.


Parkeervergunning of parkeergeld

* Indien op de behandellocatie voor mijn bedrijfswagen (Fiat Doblo 51-VNK-6) een parkeervergunning nodig is of dat er parkeergeld betaald moet worden, dan moet de klant hiervoor zorg dragen. Dit zou ik graag vantevoren willen weten indien dit nodig is. Bij het niet doorgeven van deze informatie of dit niet hebben geregeld, dan moet ik de kosten hiervoor achteraf in rekening brengen. Boetes zijn voor de klant.


Water & Stroom

* Ik ben afhankelijk van een water en stroom punt op de behandellocatie. Ik kan zelf ±40 meter overbruggen met waterslangen en stroomkabels. Ook heb ik zelf verschillende soorten kraankoppelingen. Ik werk met Gardena aansluitingen.


Winterstop

* Van ± 1 november tot ± 1 maart heb ik een winterstop. Mijn spullen worden dan vorstvrij opgeslagen.


Behandelmogelijkheden

* Interieur: Stofzuigen, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Leer behandeling, Bekleding reinigen.

* Exterieur: Wassen, Reinigen, Drogen, Poetsen, Polijsten, Waxen, Wax-Guard, Ceramic Coating, Kunststof & Rubber onderhoud, Ramen, Chroom behandeling, Velgen & Banden behandeling, Anti-sticker behandeling, Kras&Steenslag herstel, Koplamp polijsten, Velgen poets of polijst behandeling, Motor ruimte.


Soort voertuigen

* Alle soorten Auto's, Kleine & Grote Bedrijfswagens, Oldtimers, Classic-Cars, Amerikaanse auto's, Campers en Caravans.


Elke behandeling kan aan uw wensen of budget worden aangepast. Diversen behandelingen voor hagelnieuwe auto's tot en met mooie oldtimers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! Woont u in de buurt, dan kom ik graag even langs om terplaatse alle mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen eventuele boetes worden voorkomen, en weet u en ik waar we aan toe zijn.