Informatie Mobiel Auto Poetsen

Behandellocatie

* Wegens medische beperkingen werk ik niet meer buiten in de volle zon, u dient te beschikken over een binnen locatie of overkapping.

* Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service.

* Ik werk vanuit mijn bedrijfswagen, mijn bedrijfswagen moet in de buurt kunnen staan van het te behandelen voertuig.

* De behandellocatie moet binnen Nederland zijn, ik werk niet over de grens.

* U moet op de hoogte zijn of er wel of niet een auto gewassen mag worden in de straat, deze belangrijke informatie wil ik graag van te voren weten. Boetes zijn voor de klant.

* Indien de werkzaamheden buiten plaats vind onder een overkapping, dan blijf ik weersafhankelijk.

* Voor het reinigen van de motorruimte moet een speciale vuilwater opvang aanwezig zijn! Boetes zijn voor de klant.


Parkeervergunning of parkeergeld

* Indien op de behandellocatie voor mijn bedrijfswagen (Fiat Doblo 51-VNK-6) een parkeervergunning nodig is of dat er parkeergeld betaald moet worden, dan moet de klant hiervoor zorg dragen. Dit zou ik graag vantevoren willen weten indien dit nodig is. Bij het niet doorgeven van deze informatie of dit niet hebben geregeld, dan moet ik de kosten hiervoor achteraf in rekening brengen. Boetes zijn voor de klant.


Water & Stroom

* Ik ben afhankelijk van een water en stroom punt op de behandellocatie. Ik kan zelf ±40 meter overbruggen met waterslangen en stroomkabels. Ook heb ik zelf verschillende soorten kraankoppelingen. Ik werk met Gardena aansluitingen.


Winterstop

* Van ± 1 november tot ± 1 maart heb ik een winterstop.


Behandelmogelijkheden

* Interieur: Stofzuigen, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Leer behandeling, bekleding reiniging.

* Exterieur: Reinigen, Wassen, Drogen, Waxen, Kunststof & Rubber onderhoud, Ramen, Chroom behandeling, Velgen & Banden behandeling, Koplamp behandeling, Velgen poets of polijst behandeling, Motor ruimte onderhoud.


Soort voertuigen

* Wegens mijn medische situatie behandel ik momenteel alleen personen auto's.


Elke behandeling kan aan uw wensen of budget worden aangepast. Diversen behandelingen voor hagelnieuwe auto's tot en met mooie oldtimers.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! Woont u in de buurt, dan kom ik graag even langs om ter plaatse alle mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen eventuele boetes worden voorkomen, en weet u en ik waar we aan toe zijn.