Informatie Mobiel Auto Poetsen

Ik kom bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik geef alleen mobiele service en mijn service is sinds 2007 nog steeds uniek in Nederland. Ik kan letterlijk een auto reconditioneren op locatie, het gehele interieur en exterieur.

De Poetsspecialist is wel afhankelijk van een water en stroom punt op de behandellocatie. De Poetsspecialist kan zelf ±50 meter overbruggen met waterslangen en stroomkabels. En indien de werkzaamheden buiten plaats vind, dan ben ik weersafhankelijk. Ook moet de ondergrond stabiel genoeg zijn om mijn ladder rondom te kunnen neerzetten.

Behandelmogelijkheden:

Interieur: Stofzuigen, Kunststof en rubber onderhoud, Ramen, Leer behandeling, Bekleding reinigen.

Exterieur: Wassen, Reinigen, Drogen, Poetsen, Polijsten, Waxen, Wax-Guard, Ceramic Coating, Kunststof & Rubber onderhoud, Ramen, Chroom behandeling, Velgen & Banden behandeling, Anti-sticker behandeling, Kras&Steenslag herstel, Koplamp polijsten, Velgen poets of polijst behandeling, Motor ruimte.

Soort voertuigen: Auto's, Bedrijfswagens, Oldtimers, Classic-Cars, Amerikaanse auto's, Campers en Caravans.

Elke behandeling kan aan uw wensen of budget worden aangepast. Diversen behandelingen voor hagelnieuwe auto's tot en met mooie oldtimers.

LET OP!! Voor het reinigen van de motorruimte moet een speciale vuilwater opvang aanwezig zijn!


Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! Woont u in de buurt, dan kom ik graag even langs om terplaatse alle mogelijkheden te bespreken.