Welkom bij De Poetsspecialist

Ik ben Eric Dijk (dePoetsspecialist) uit Hengelo (Overijssel) en ik heb een Mobiele Auto Poets Centrale. Ik ben een professional in auto reconditionering. Ik reconditioneer auto´s bij u aan huis of op een door u aangewezen locatie. Ik heb géén vestiging en geef alleen mobiele service, ik ben hiermee wel weersafhankelijk! Mijn werkzaamheden bestaan uit het reconditioneren van alle soorten Auto´s en Bedrijfswagens. Ik heb alle behandel mogelijkheden voor het interieur en exterieur om deze te reconditioneren. Ook voor de standaard werkzaamheden, zoals wassen en waxen, bent u bij de Poetsspecialist aan het juiste adres.

Bekijk de Prijslijst Auto Poetsen voor alle behandelmogelijkheden en prijzen. Het is erg belangrijk dat ik op de behandellocatie goed, veilig en droog rondom het voertuig kan werken! Woont u in de buurt, dan kom ik graag vantevoren even langs om terplaatse alle mogelijkheden te bespreken. Het reconditioneren van een voertuig wil zeggen dat deze gedetailleerd wordt nagelopen, gereinigd of beschermd. Elk onderdeel zijn eigen product om te reinigen of beschermen. Wilt u direct een afspraak maken of informatie? Neem dan per mail contact op info@depoetsspecialist.nl !

Bekijk de webshop voor het huidige Assortiment in Cartec Onderhouds Producten, algemene onderhouds producten of diversen accessoires. De webshop is 24/7 bereikbaar. Snelle levering via PostNL. U kunt betalen met Mollie iDEAL, per Bankoverschrijving of Pay-Pal (inclusief credit kaarten). Indien u kiest om uw bestelling aftehalen, dan heeft u ook de mogelijkheid om Mobiel te Pinnen met SumUp, kies dan "Bankoverschrijving" als betaalmethode. U kunt bij ons ook achteraf of gespreid betalen met Klarna.

*** Webshop Bestellingen van 50 euro (excl.btw) of meer is Gratis verzending (PostNL)!


De Cartec Shop:

Onderhouds Producten Cartec (0)

Onderhouds Tools Cartec (0)

* Cartec Grootverpakkingen (0)


De Auto Poets Shop:

Onderhouds Producten & Tools (0)

Poets & Polijst Accessoires (0)


De Gadgets Shop:

Auto Gadgets (0)

Computer Gadgets (0)


Auto Reconditionering

De Poetsspecialist is sinds 1998 een specialist in Auto Reconditionering. Met al meer dan 20 jaar ervaring in voertuig onderhoud, weet de Poetsspecialist telkens het gewenste resultaat te behalen. De Poetsspecialist werkt met de producten van o.a. het merk Cartec! Ook kan elk onderhouds pakket helemaal op uw wensen of budget worden aangepast. Bij de Poetsspecialist krijgt u 100% Tevredenheids Garantie! op alle diensten en webshop producten. Bij de Poetsspecialist krijgt uw auto standaard een PTFE Teflon beschermlaag (NANO technologie), deze bescherming is langdurig en maakt wassen weer makkelijk. Maar u kunt ook kiezen uit een Perfect-polish bescherming of een Ceramic Coating.

Wilt u iemand verrassen met een speciaal cadeau? Dat kan, met de Cadeaubon van de Poetsspecialist! Kijk op de Cadeaubon pagina voor alle informatie.

Wilt u direct een afspraak maken, een vrijblijvende offerte ontvangen, informatie of advies? Vul dan het "Contact Formulier" in of stuur een email naar info@depoetsspecialist.nl


Met vriendelijke groet,

Eric Dijk ( dePoetsspecialist / XristaL XL / BlingDing )

 

Mail: info@depoetsspecialist.nl

Tel: +31 (0)6-33.69.27.01Nieuws update(s):


12-02-2019

* Gestart met de herinvoer van alle producten.

07-02-2019

* Website is herbouwd met nieuwe software, een beveiligde SSL verbinding en alles is nu geschikt voor o.a. mobiel.


De Poetsspecialist, de Mobiele Auto Poets Centrale gewoon aan-huis!

Let op !! De Poetsspecialist houdt een winterstop van ± 1 november tot ± 1 maart !!